U bent hier

Aanvraag lidmaatschap

Lidgeld

Landbouw-Service is de enig erkende beroepsvereniging van alle loonwerkers, van alle aannemers van land- en tuinbouwwerken en van alle toeleveranciers van de landbouw-sector.  De leden zijn zowel zelfstandige ondernemers als KMO-leiders met personeel, kortom ondernemers die bewust voor Landbouw-Service gekozen hebben om hun belangen te verdedigen en die dagelijks de vruchten ervan plukken.
 
Landbouw-Service wil ook uw partner zijn om u te helpen met uw onderneming: tips om beter zaken te doen, voedselveiligheid, de Vegaplan Standaard, GMP, milieu, BTW, personeelszaken, transportproblematiek,… U noemt het, onze experts staan u bij.  Uw lidmaatschap bij Landbouw-Service geeft u een lengte voorsprong om nog beter zaken te doen en geeft ons de slagkracht om nog beter voor u op te komen.  

Wat heeft Landbouw-Service voor u gedaan tijdens de voorbije jaren: een greep uit de realisaties:

  • Realisatie van het landbouwrijbewijs of rijbewijs G.
  • Om te voldoen aan het Koninklijk Besluit Autocontrole, heeft Landbouw-Service een sectorgids uitgewerkt.  Deze sectorgids werd goedgekeurd door het FAVV (Voedselagentschap).  Bovendien ontvangt u een aanzienlijke korting bij het inschrijven op de sectorgids (www.vegaplan.be).
  • Loonwerkers die producten vervoeren voor GMP-bedrijven, behoeven niet meer te voldoen aan de GMP-reglementering, maar wel aan de autocontrole-regels, voor zover dit vervoer ondergeschikt is aan de activiteit op het land.
  • Duidelijkheid over de procedures die gevolgd moeten worden voor brede machines (nummerplaten, breedtevergunningen en vergunning voor uitzonderlijk vervoer)
  • Diverse vergaderingen en studie-avonden over de meest uiteenlopende onderwerpen die van belang zijn voor de sector.  Deze initiatieven gaan door op diverse plaatsen in het land.  Tevens worden studiereizen georganiseerd.
 
De jaarlijkse bijdrage voor 2024 bedraagt € 200,00 exclusief BTW  (€ 242,00 incl. BTW).  U kunt dit bedrag storten op rekening nummer IBAN: BE04 4263 1568 2131 – BIC: KREDBEBB van Landbouw-Service, Anspachlaan 111 B13, 1000 Brussel.  
 
Wij rekenen op U !  U mag ook in de toekomst op ons rekenen !